Vivium Zorggroep – Verbouwing entree en restaurant

Het Project

Vanaf 2019 levert Scope een bijdrage aan de contractvoorbereiding en aanbesteding van de werkzaamheden betreffende verbouwing entree, restaurant en maatregelen brandveiligheid voor de complexen De Antonius Hof en Godelinde in Bussum.

Voor de uitvoeringfase van (aanvullende) werkzaamheden, brandveiligheid entreezone, vervanging plafondafwerking en verbouwing van het restaurant heeft Vivium Zorggroep Scope gecontracteerd voor de directievoering- en toezicht en de communicatie op locatie.

Verbouwing entreezone

De verbouwing die afgelopen maanden heeft plaats gevonden is afgerond. Hiermee is het plafond brandwerend gemaakt en is er een nieuwe receptiebalie gerealiseerd.

Brandwerend plafond
Om het plafond brandwerend te maken is de bekabeling, daar waar nodig, boven het plafond vernieuwd. Daarnaast zijn in de gehele verkeerszone nieuwe plafondplaten aangebracht en is er nieuwe LED-verlichting geplaatst

Nieuwe receptie

Ook de receptie was toe aan vernieuwing. Door de aanpassingen hebben de receptionisten een beter werkplek gekregen en heeft de receptie een moderne uitstraling die weer jaren mee kan. De totale achterwand is mooi geïntegreerd in het geheel, waardoor er veel kastruimte is ontstaan. Daarnaast is het werkblad voor de receptionisten in hoogte verstelbaar zodat zij ook staand kunnen werken. Tevens is de vloer aangepast, zodat de gehele begane grond dezelfde vloerafwerking heeft.