Wormer Wonen – Woningbouw op voormalig sportterrein WSV ’30

Het Project

Scope is betrokken geweest bij diverse projecten van WormerWonen. Zo ook bij de ontwikkeling en het projectmanagement van woningbouw op het voormalig sportterrein van WSV´30. Het project bestaat uit circa 100 woningen.

 

Bijzonderheden

Door veroudering van de toenmalige sportaccommodatie van WSV’30 in de gemeente Wormerland is er behoefte aan verbetering. In het voorjaar van 2006 heeft WSV’30 hiervoor plannen gepresenteerd aan haar leden en aan het bestuur van de gemeente Wormerland. Bij beide partijen is voldoende draagvlak aanwezig om de plannen verder uit te werken. Door de aanleg van twee kunstgrasvelden kan sportvereniging WSV’30 volstaan met een kleiner terreinoppervlak. Daardoor ontstaat ruimte voor woningbouw. WSV’30, WormerWonen en de gemeente Wormerland zijn hierover in gesprek gegaan. De gemeente heeft gekozen voor WormerWonen als projectontwikkelaar voor deze locatie.

Bijdrage Scope
Scope Bouwmanagement onderhoudt de contacten met de gemeente en alle overige betrokken partners. Verder adviseert Scope de opdrachtgever ten aanzien van de kosten, selectie architecten en overige adviseurs.